maanantai 16. tammikuuta 2017

Dieettausta ja kisaneitsyyksiä

Hei taas! Long time no see... Siinä taisi olla joulut ja uudetvuodet pientä kirjoitustaukoa tämän blogin suhteen, anteeksi siitä. Toivottavasti olet pysynyt mukana silti I Did It- somekanavilla jotka löytyvät tuosta yläreunan bannerista. :)

Käydäänpä nyt pikakelauksella läpi tärkeimmät kuulumiset! Joulu meni mukavasti kaksi päivää syöden ja viisi päivää turvoksissa ja kroppa tukossa. Uusi vuosi mentiin tosi tylsästi kotosalla, mutta leväten ja voimia keräten. Keikkarutistus ennen joulua veti mehut ihan kokonaan, joten lepo tuli todella tarpeeseen! Nyt taas on alkanut arki rullata eteenpäin pienellä tvistillä: keikkojen lisäksi oon tätä nykyä töissä myös rakkaalla kotisalillani, Kemi Gymillä, jossa auttelen siis aina tarvittaessa kiireisiä yrittäjiä. No sehän käy, sillä opinnot hoituu tässä jaksossa etänä ja salilla tulee oltua lähes päivittäin muutenkin. Oon sinänsä onnekas, että keikkareissuja lukuunottamatta pystyn panostamaan treenaamiseen ja käyttämään aikaani viikoilla sellaisiin asioihin jotka ovat mulle tärkeitä juuri nyt. <3

Siellä se on, kilpakumppaneideni keskellä, minun nimeni!! 

Suurin "paljastus" tämän kaiken keskellä on kuitenkin paljastettu jo, kun viime viikolla postasin I Did It- facebook sivulle kuvan Fitness Classicin kevään kisojen osallistujalistasta, jossa komeili oma nimeni bikini fitness beginners- sarjassa! Wooohoooo!! Kylmät väreet kulki kyllä lävitseni, en olisi uskonut tätä päivää tulevan! Tähän hetkeen on tultu pitkä matka vaikkei kisasuunnitelmat ole aina olleetkaan ajankohtaisia. Enhän alunperin edes aikonut kisata, oppia vain elämään terveellisemmin ja voimaan paremmin. Nyt on kuitenkin aika tehdä tämä matka aina kisalavoille saakka. On jännittävää seurata oman kropan muutoksia ja huomata muutoksia myös omassa päässäni, kun psyyke tekee omia temppujaan tällä jännittävällä matkalla.

Olen aina ollut kilpailuhenkinen, ja nyt se kilpailuhenkisyys nostaa jälleen päätään. Kilpailen kuitenkin tänä keväänä vain itseäni vastaan ja opettelen dieettaamaan kisoja varten, opettelen tuntemaan itseni ja opettelen ennen kaikkea vasta sitä kisaprosessia ja sitä mitä siellä lavalla tapahtuu. Ja mikä parasta, aion nauttia jokaisesta askeleesta täysillä, sillä onhan tämä aivan ainutlaatuinen kokemus! Kisaneitsyyden voi menettää vain kerran... ;)

14 weeks out / 14 viikkoa kisoihin

Voit seurata matkaani kohti huhtikuun kisalavoja Helsingin kulttuuritalolla Fitness Classicissa tämän blogin kautta (jota lupaan päivittää taas aktiivisemmin) sekä some-kanavilla Facebookissa ja Instagramissa nimellä @ididit_suvi!

Tulossa on ainakin tiimin paljastus, päävalmentajan kuntotsekki ja posevalmentajan treenejä. Pysy mukana! <3

Ei kommentteja: