maanantai 13. helmikuuta 2017

Easy Living - 9 Weeks Out

Huomenta! Uusi viikko alkaa taas, ja se tarkoittaa sitä että tämä viikko käytetään Instagramissa häästäägiä "9 weeks out". Se tarkoittaa sitä, että viimeistelyviikkoon on enää yhdeksän viikkoa. Aika hupenee ja dieetti etenee.


Mä niin nautin tästä matkasta! On ihan mahtavaa oppia koko ajan itsestään ja tästä tekemisestä. Siksi tämä dieetti on antanut todella paljon minulle urheilijana ja urheilijana olenkin mielestäni kasvanut huimasti niin ajatuksen, kuin tekemisenkin tasolla.

Minulta kysyttiin kuinka dieetti on mennyt. En osannut sanoa muuta kuin "tosi hyvin" ja hymyillä leveästi. Pääasiassa syy siihen on selkeä: Elämä on rutinoitunut ja on nyt vaan tosi helppoa. Ei tarvitse ajatella miten mitäkin tekisi, kun tekee vaan. Suosittelen kyllä kaikkia hakeutumaan tähän mielentilaan, sillä se vapauttaa tärkeitä resursseja siihen tekemiseen siitä liiasta jahkailusta että "teenkö näin vai noin ja voihan vitsit kun menikin noin ja morkkis blaah". Kuulostaa ärsyttävän helpolta, mutta sitä se oikeastaan onkin. En käsitä miten olen vuosia säätänyt monimutkaisia systeemejä ja hässäköitä ja keksinyt tekosyitä ja selityksiä vähän kaikessa, kun ei oikeastaan ei olisi tarvinut muuta kuin tehdä.

Tällä hetkellä elän siis fitnesskuplassa siinä mielessä, että fitness tulee automaationa. Syön, treenaan ja nukun ja kun en tee jotain näistä, teen jotain muuta. Haluan ajatella että kisadieetilläkin voi tehdä muutakin kuin "olla dieetillä", joten viime viikonloppuna kävimme J:n kanssa reissussa kun kaikki treenit ja muut pakolliset velvollisuudet oli hoidettu. Pakattiin siis eväät mukaan ja lähdettiin ajamaan toiselle puolelle Suomea.


Road trip piristää mukavasti mieltä (ei kehoa niinkään) kun maisemat vilisee ikkunassa ja määränpää lähenee. Määränpäänä tällä kertaa meillä oli J:n mummola, ihana maalaistalo keskellä maaseudun kauneutta ja rauhaa. Ahh!



Fitnessvapaa viikonloppu oli täydellinen, sillä käytössä ei ollut vaakaa, eikä kokovartalopeiliä josta olisi voinut tutkailla turvotuksen määrää ja niin edelleen... :) Kirsikkana kakun päällä sain tankkauksen lauantai-illaksi, ja ruuaksi ihka aitoa mummolaruokaa; kuhaa ja perunamuussia, salaattia, leipää, sienisalaattia, täytettyjä lättyjä ja iiiihan pikkuisen sinihomejuustoa keksin päällä. Ahhh!!!


On tärkeää ottaa välillä omaa aikaa kaikesta ja nauttia hetki juuri siitä missä olet juuri silloin, juuri niiden ihmisten kanssa joiden seurassa olet. Kuulostaa tietysti vähän tekopyhältä, mutta viime viikonloppu muistutti minua siitä, että elämä ei ole siellä kahden kuukauden päässä Kultsan lavalla, vaan se on juuri tässä, juuri nyt. Kultsan kisat ovat vain yhdet kisat muiden joukossa; se ei saa olla koko elämä ja ainoa asia mitä elämässä on. Nautitaan siis treeneistä ja hyvästä olosta tälläkin viikolla!


Voimaa viikkoosi! :) 

Ei kommentteja: